Tuulia

Tavoitteet todeksi

menestyjat_tuulia_ennenjälkeenLihoin lukion jälkeen nopeasti melkein 30kg ja 6-7 vuotta yritin saada kiloja kuriin. Liikunnan aloittaminen ja ruokavalion muuttaminen ei kuitenkaan koskaan onnistunut ja jojoilin edestakaisin muutamaa kiloa. Viimein päätin oikeasti tehdä asialle jotain ja liityin Naisten liikuntakeskus Elefitin jäseneksi helmikuussa. Tavoitteenani oli olla mahdollisimman hyvässä kunnossa siihen mennessä kun täytän 30v.

Olin itsepäisesti uskotellut vuosia itselleni, että kyllä minä tähän pystyn omin avuin. Liityin Naisten liikuntakeskus Elefitin jäseneksi kun viimein myönsin itselleni, että ei tämä tästä mihinkään etene vaan tarvitsen ulkopuolisen apua ja neuvoja. Tarvitsin jonkun, joka selvästi kertoo mitä ja miten tehdä. Tietoa liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta minulla oli, mutta en osannut sitä oikealla tavalla hyödyntää.

Tietoa liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta minulla oli, mutta en osannut sitä oikealla tavalla hyödyntää.

Liityttyäni sain nopeasti ajan Personal Trainerille, jonka kanssa tehtiin treeniohjelma ja jolta sain hyvät ruokavalio-ohjeet. Paino lähtikin nopeasti tippumaan! Suurin muutos oli opetella syömään aamupala sekä muutenkin syömään säännöllisesti. Ennen join aamupalaksi pelkkää kahvia ja söin vasta iltapäivän puolella järkyttävän kokoisen aterian. Loppupäivä saattoikin mennä leipää mussuttaen. Nyt kroppani on tottunut siihen, että syön n. 3 tunnin välein, enkä voisi enää kuvitellakaan, että jättäisin aamupalan väliin.

Viime kesänä kun painoni ei yhtäkkiä enää tippunutkaan vaan jumahti muutamaksi kuukaudeksi paikalleen, stressasin asiaa ja tuijotin vain vaa’an näyttämää numeroa. Mutta Personal Trainer sai minut ymmärtämään, että stressaan aivan turhaan eikä pidä keskittyä vain siihen mitä vaaka näyttää. Pääasia on, että jatkan liikkumista ja syön hyvin – kyllä se paino siitä vielä laskee. Näinhän siinä kävi. Kun lopetin asian stressaamisen ja liikuin liikunnan ilosta enkä vain painonpudotus mielessä, alkoi kilot taas karista.

Personal Trainer sai minut ymmärtämään, että stressaan aivan turhaan eikä pidä keskittyä vain siihen mitä vaaka näyttää.

Aikaisemmin en voinut kuvitellakaan käyväni ryhmäliikuntatunneilla, mutta pian löysin itseni hetkuttamassa tanssitunneilta. Etenkin spinnigistä on tullut ehdoton suosikkini! Liikunnasta on muutenkin tullut tärkeä osa elämääni, enkä halua siitä enää luopua.

Nyt voin sanoa, että olen melkein tavoitteessani. Täytin viime tammikuussa 30v ja olen mielestäni hyvässä kunnossa. Yhdessä vuodessa kiloja on lähtenyt reilusti, kroppa on kiinteytynyt ja energiaa riittää. Siitä kun liityin Naisten liikuntakeskuksen jäseneksi, on painoa pudonnyt yli 20kg!

Suosittelen Elefitiä kaikille, jotka haluavat päästä tavoitteeseensa! Personal Trainer -palvelusta saa erinomaista apua kuntosalille ja ruokavalioon. Innostu mukaan!

– Tuulia