Vesa

Yrittäjä

Lempilajini on…

Liikunta on ollut intohimoni koko elämäni ajan. Nautin sen tuomasta rennosta fiiliksestä, mutta tykkään myös haastaa itseäni eri tavoin. Vielä muutama vuosi sitten olisin pitänyt lempilajinani ehdottomasti kamppailulajeja, joita on tullut harrastettua noin 20 vuoden ajan. Nyt itsensä haastaminen intensiivisissä lihaskunto- ja kuntosaliharjoituksissa ja rankan treenin jälkeinen euforia ovat vieneet voiton. 36-vuotiaana aloitin skeittailun, jossa voi vain nauttia siitä, ettei voi miettiä mitään muuta sitä mitä on juuri tekemässä.

Rakastan työtäni, koska…

Rakastan ihmisten auttamista heidän ongelmissaan. Ne koetaan usein henkisenä kipuna, on se sitten ahdistusta, ärsytystä tai masennusta. Kun negatiivisen tunteen todellinen syy on saatu selville, voimme alkaa yhdessä rakentaa polkua kohti parempaa. Asiakkaan onnistuminen tavoitteissaan meidän loistavan tiimin avulla on se syy, miksi rakastan työtäni.

Paras asiakaskokemukseni on…

Näitä on paljon, olen työskennellyt liikunta-alalla 1990-luvulta saakka. Parhaita tapauksia on ollut, kun pitkään ylipainoinen asiakas on kyennyt elämänmuutokseen ja pystyy karistamaan sen henkisen taakan harteiltaan, jota on kantanut vuosia. Ja näitä tarinoita on paljon! Olen myös tietyllä tapaa ylpeä siitä, että olen valmentanut muutamaa maailmanmestaria matkallaan kohti mestaruutta.

Hauska yksityiskohta minusta on…

Leikin kotona koiraa. Minulla on kolme lasta, jotka odottavat isää kotiin töistä. Töistä tullessa tervehdin lapsia usein ennen halauksia koirien ystävällisellä haukunnalla. Hau hau vaan kaikille!

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin