Veera

Ryhmäliikunta, PT

Lempilajini on…

Tykkään haastaa itseäni hikisissä treeneissä kuntosalin puolella sekä huoltaa kehoa ja mieltä jooga- ja Pilates-harjoitteilla. Ulkoilu ja joukkuelajit ovat mukavaa vastapainoa kuntokeskusympäristölle.

Rakastan työtäni, koska…

Rakastan työskennellä positiivisten asioiden parissa. Saan jakaa muiden kanssa liikunnan tuomaa hyvää fiilistä ja pääsen iloitsemaan asiakkaiden saavuttamista tuloksista. Työni on vaihtelevaa ja innostavaa – aina voi oppia uutta ja kehittyä lisää. Kaiken kruunaavat huikeat työkaverit, meiltä löytyy pelkkiä huipputyyppejä!

Paras asiakaskokemukseni on…

Kohtaan päivittäin naisia, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja tekemään kovaa työtä omien tavoitteidensa eteen. Menestystarinoita löytyy matkan varrelta useita – päällimmäisenä mieleen ovat jääneet ne onnistumiset, joissa kilojen putoamisen lisäksi on päästy eroon stressistä, huonosta minäkuvasta ja terveysriskeistä.  Tilalle on tullut energisyyttä, itsevarmuutta sekä sisäistä hehkua – ihminen on puhjennut kukkaan!

Hauska yksityiskohta minusta on…

Olen todella kiinnostunut ihmisten mentaalipuolesta ja mielen harjoitteista. Opiskelen työni ohella liikuntapsykologiaa Jyväskylän yliopistossa ja luen paljon aiheeseen liittyvää. Pyrin päivittäin ottamaan aikaa itselleni, jolloin pysähdyn tekemään hengitys- ja meditaatioharjoituksia.

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin