Kaisa

Ryhmäliikunta, PT

Lempilajini on…

Tykkään aika lailla lajista kuin lajista, mutta jo muutaman vuoden ajan ehdoton lemppari on ollut crossfit.

Rakastan työtäni, koska…

Saan itse liikkumisesta valtavasti energiaa ja hyvää oloa. Yksi työni parhaita puolia on päästä jakamaan tätä hyvää oloa muiden kanssa. Mikään ei ole niin siistiä kuin onnistua omalla tekemisellä tuomaan virtaa ja onnistumisen tunteita jollekin toiselle!

Toiseksi, rakastan trikoita ja muita urheiluvaatteita, joten myös se, että saan joka aamu pukeutua treenivaatteisiin on ehdottomasti työni isoimpia plussia!

Paras asiakaskokemukseni on…

Voi, näitä on monia! Parhaimmat kokemukset ovat varmasti pidemmistä valmennussuhteista, joissa on päässyt seuraamaan jonkun henkilökohtaista edistymistä askel askeleelta. Varsinkin jos matkaan on mahtunut myös pieniä haasteita, on tavoitteiden saavuttaminen jotain ihan käsittämättömän huikeaa!

Hauska yksityiskohta minusta on…

Suht pienten jalkojen ansiosta, kengännumeroni on 36 tai 37, pystyn tekemään huippuhyviä treenikenkälöytöjä lasten kenkäosastolta!

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin