Hanna

Myyntipäällikkö, ryhmäliikunta, Buusti-ryhmän vetäjä

Lempilajini on…

Todella vaikeata valita vain yhtä lajia. Jokaisessa on omat hienoutensa. Sen takia niiden yhdisteleminen muodostaa parhaan kokonaisuuden. Jos kuitenkin olisi valittava, niin lempilajini on rantalentopallo. En tiedä, johtuuko se aikaisemmasta lentopallotaustasta vai kesän tuomasta aurinkoenergiasta!

Rakastan työtäni, koska…

Tuntuu, kuin en edes menisi edes töihin. Riittääkö tämä vastaukseksi? 😀

Rakastan työssäni sitä, että voin todella paljon vaikuttaa työpäiviini omalla suunnitelmallisuudella, energialla ja tehokkuudella. Olen oppinut tämän työn aikana enemmän itsestäni ja ihmismielestä kuin luultavasti koko nuoruudessani. Ja pakkohan se itsestäänselvyys on mainita: työkaverini ovat vaan niin parhaita. Rakastan työtäni, kun saan olla sellaisten ihmisten ympäröimänä.

Paras asiakaskokemukseni on…

Löytyy monia huippuhetkiä. Yksi yhdistävä tekijä on se, ettei asiakas anna peloilleen tai vääristyneille mielikuvilleen valtaa, vaan ottaa rohkeasti ensi askeleensa liikunnan parissa, koska hän luottaa minuun ja ennen kaikkea itseensä.

Pidän paljon vertauskuvista, joten tässä on yksi: täytyy uskaltaa hypätä. Esimerkiksi laskuvarjohypyssä laskuvarjo ei aukea heti. Ensin tuntee pelkoa ja ehkä itkeekin, mutta jossain vaiheessa varjo avautuu, liitelet taivaalla ja näet kaiken kauniin. Mutta jos ei olisi koskaan hypännyt, ei olisi koskaan kokenut niitä upeita fiiliksiä. Ilman ensimmäistä askelta ei voi saavuttaa sitä kaikkea hienoa, joka lopulta odottaa!

Hauska yksityiskohta minusta on…

Olen todella kiinnostunut ihmisten luonteista ja persoonallisuuksista,
joten kiinnostuin reilu vuosi sitten myös horoskoopeista, koska sieltä
saa monesti selvitystä ihmisluonteeseen, tai ainakin itse saan.

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin