Anna

Vastaanottovastaava, ryhmäliikunta

Lempilajini on…

Olen pelannut melkein koko ikäni koripalloa, joten se on joukkuelajina todella lähellä sydäntäni. Ohjaan jumppia laidasta laitaan, mutta suosikkini on Lavis eli Lavatanssijumppa. Biisit, tanssi ja ihanat asiakkaat saavat aina hymyn huulille.

Rakastan työtäni, koska…

Työssäni rakastan ihania asiakkaita ja työkavereita, joiden kanssa mukavien höpöttely ja liikkuminen on ihan parasta. Minusta on ihanaa työskennellä positiivisessa, kannustavassa ja energisessä työympäristössä.

Paras asiakaskokemukseni on…

Asiakkaiden kertomat onnistumistarinat liittyen liikkumiseen ja itsensä ylittämiseen ovat upeita. Ne itselleni mieluisimmat asiakaskokemukset ovat tulleet erityisesti ensikertalaisilta, jotka ovat tulleet tunneilleni tai saliohjaukseen ja innostuneet liikkumisesta.

Hauska yksityiskohta minusta on…

Olen yllytyshullu, hurjapää ja hassuttelija. Minua ei tarvitse kovasti yllyttää, sillä tykkään testailla rajojani ja kokea uutta. Elämässä pitää olla huumoria!

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin