Aino

Ryhmäliikunta, PT

Lempilajini on…

Olen persoona, jolla on tapana tehdä monta asiaa samaan aikaan. Tämän takia myöskään lajitaustani ei jää yksipuoliseksi. Tämänhetkiset harrastukseni ovat kuntosali, tanssi, thaiboxing ja paini.

Rakastan työtäni, koska…

Voisin sanoa, että työstäni on tullut elämäntapa, koska ryhmien ohjaamisen olen aloittanut jo 16-vuotiaana. Itsessään tämä työ ei edes tunnu työltä. Aamuisin en aina edes malttaisi odottaa, että pääsen ohjaamaan ja töihin!

Tässä työssä saan antaa itsestäni paljon muille ja vastapainoksi saan ihanaa energiaa asiakkaista. Toisinaan saan ryhmäliikuntatunneilla kylmiä väreitä, kun vain katson sitä upeaa naisenergiaa. On myös mahtavaa huomata ohjattavien ja valmennettavien kehitys.

Paras asiakaskokemukseni on…

Onnistuneita asiakaskokemuksia on paljon! Viikoittain teemme suuria elämäntapamuutoksia ja tuloksia yhdessä asiakkaiden kanssa niin fyysisillä kuin psyykkisillä osa-alueilla. Elämäntapamuutoksen matkalla on hienoa huomata, miten asiakkaiden ajatukset liikkumisesta, syömisestä, minäkuvasta ja itsevarmuudesta muuttuvat positiiviseen suuntaan. Merkitsevä asia työssäni on, kun saan uuden jäsenen innostumaan kuntosaliharjoittelusta ja ryhmäliikunnasta.

Hauska yksityiskohta minusta on…

Useat ihmiset tuntevat minut energisenä hulluttelijana. Rämäpäisyyden vastakohtana olen työssäni järjestelmällinen ja tarkka.

Kaikki ammattilaisemme

Sinustako uusi jäsenneuvojamme?

Naisten Liikuntakeskus Elefit on innokkaita myyjähenkisiä ihmisiä rekrytoiva sekä naisia Jyväskylän alueella liikuttava yritys. Tavoitteemme on aina suunnata katse ylöspäin – oli sitten kyseessä myynnillisten taitojen kehittäminen tai yksilön kunnon kohentaminen.

Hae meille töihin