Sopimusehdot

Naisten Liikuntakeskus Elefit

Sopimusehdot
(Palveluntarjoaja: VK Liikuntapalvelut Oy, Y-tunnus: 1571491-1)

Lady Club -asiakkaana sopimuksen tehneellä henkilöllä on oikeus jäsenyyteen kuuluvien palveluiden käyttöön Naisten Liikuntakeskus Elefitillä (Kauppakatu 30, Jyväskylä).
Liikkuminen Naisten Liikuntakeskus Elefitillä tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.

Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa useamman henkilön kesken.

Sopimuksen minimiajan täytyttyä sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana samalla harjoittelumaksulla.

Sopimuksen minimiajan täytyttyä sopimuksen irtisanomisaika on yhden 4 viikon laskutusjakson pituinen. Irtisanomistapauksissa jäsenyys on siis voimassa vielä irtisanomispäivästä seuraavan neljän viikon laskutusjakson verran.

Sopimuksen voi irtisanoa ennen minimiajan täyttymistä Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) linjaamien perusteiden mukaisesti. Naisten Liikuntakeskus Elefitillä on oikeus edellyttää todistetta, kuten lääkärintodistusta, ennenaikaisen päättämisen tosiasiallisesta perusteesta.

Sopimuksen irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@elefit.fi

Minimiajan ollessa kesken, sairaus- tai raskausaika hyvitetään veloituksettomana harjoitteluaikana sopimuksen minimiajan täyttymisen jälkeen. Muussa tapauksessa sopimusta tauotetaan lääkärin suosittelemalle aikavälille.

Omavastuuaika on 14 vuorokautta jokaista sairautta kohti. Asiakas on velvollinen esittämään lääkärintodistuksen sairaus- tai raskausajastaan tauotusta varten.

Asiakkaalla on oikeus siirtää sopimus täysiksi harjoittelujaksoiksi kolmannelle osapuolelle. Tästä tulee tehdä kirjallinen ilmoitus Naisten Liikuntakeskus Elefitille.

Kampanja- ja tarjoushinnat sekä sopimusta edeltävä veloitukseton harjoitteluaika kuuluvat vain täyteen sopimuskauteen.

Maksuvaihtoehdot ovat joko sähköpostilaskutus (0€)  tai paperilaskutus (7€).  Asiakas on velvollinen ilmoittamaan laskutusta varten tarvittavat yhteystiedot Naisten Liikuntakeskus Elefitille sopimusta tehdessään.
Laskujen eräpäivä on aina kaksi viikkoa ennen alkavaa harjoittelujaksoa.

Asiakas on velvollinen maksamaan liittymismaksun ensimmäisen laskun yhteydessä, ellei sopimuksessa ole sovittu toisin.

Jäsenyyden tauottaminen: Mikäli jäsenyyttä tauotetaan ennen sopimuksen minimiajan täyttymistä, tauotus siirtää minimiajan täyttymispäivämäärää tauotettavan ajanjakson verran.

Tehty sopimus on sitova allekirjoituspäivämäärästä alkaen.